Založ si blog

„Kardinál“ Burke je heretik

„Kardinál“ Burke (Zdroj: facebook @kardinalburke)

„Kardinál“ Burke v Interview pre CWR, 19. dec. 2016, povedal:

CWR: Aby sme to upresnili, hovoríte, že pápež František je v heréze alebo blízko nej?

Kardinál Burke: Nie, nehovorím, že pápež František je v heréze. Nikdy som to nepovedal. Ani som nepovedal, že je blízko toho byť v heréze.“

„Kardinál“ Burke je heretik, ktorý prijíma notorického heretika Františka, ktorý odsudzuje konvertovanie druhých ako smrteľný hriech a ktorý okrem mnohého iného súhlasí s Martinom Lutherom na doktríne o ospravodlivení.

Pozri aj: Františkovo odpadlíctvo v africkej mešite, video a prepepis videa – odkaz.

František, Príhovor skupine luteránov, Hala Pavla VI., 13. október 2016: „Nie je zákonné presvedčiť ich o svojej viere. Prozelytizmus je najsilnejším jedom proti ekumenickej ceste.“

Toto je odpadlíctvo a poprenie Ježišovho príkazu, aby jeho učedníci šli krstiť a učiť národy.

Matúš 28:18-20 – „Ježiš pristúpil k nim a povedal im: ‘ ... Choďte teda, zo všetkých národov robte učeníkov, krstiac ich v mene Otca i Syna i Ducha Svätého, učiac ich zachovávať všetko, čo som vám prikázal.

František učí herézu Martina Luthera:

František, „pápežsky“ let do Arménska, 26. jún 2016: „Myslím si, že úmysly Martina Luthera neboli nesprávne… V dnešnej dobe, luteráni a katolíci, a všetci protestanti, sa zhodujú v doktríne ospravedlnenia: v tejto veľmi dôležitej otázke sa [Luther] nemýlil.“ (Zdroj: odkaz na oficiálnu stránku vatikánu)

Komentár Kláštoru Najsvetejšej Rodiny sa zhoduje s tým, čo zastáva katolícka Cirkev a čo musí zastávať aj každý katolík, hovoria: „Človek, ktorý povie, že súhlasí s luteránmi ohľadom ospravedlnenia a že Luther sa nemýlil ohľadom [doktríny] ospravedlnenia, je nechválne známy heretik a člen sekty.“ Viac o Františkovi nájdete v tomto článku: Prečo František nemôže byť pápežom

„Kardinál“ Burke prijíma Novus Ordo (novú omšu) a falošný ekumenizmus, a je tvrdošijne pod odpadlíkom Františkom. „Kardinál“ Burke prijíma revolučné zmeny II. vatikánskeho koncilu a neverí v dogmu ‚mimo Cirkvi nieto spása‘. Je to odpadlík, ktorý nie je v Cirvki, je to vlk v ovčom rúchu bez viery. Ľudia by si to mali uvedomiť, musia ho odsúdiť tak ako Františka čoby nekatolíckeho heretika a mali by si detailne pozrieť nasledovnú stránku: vatikankatolicky.com.

Kristian Keller
Sedesvakantista

Nové video: Štefan Mordel, Christianitas a takzvaný krst túžby vs. katolícke učenie

15.11.2023

https://www.youtube.com/watch?v=QWtoWf3zmSU Toto video odhaľuje nie len modernistov, ale aj falošných tradicionalistov, ktorí hlásajú spásu skrze nevedomosť v Ježiša Krista (podvodom označované nimi ako krst túžby). Toto je heréza i modernizmus a odmietanie katolíckej viery! Odporúčam vám pozrieť si video až do konca, kde budete vidieť viacero heretikov, ktorí zastávajú [...]

Exorcista Matúš Marcin nie je katolík

16.06.2022

Exorcista Matúš Marcin, zdroj: gloria.tv, Sedevakantistický kanál Matúš Marcin, video s názvom „Matúš Marcin – Zo smrti k životu“, čas 1:18:19 : „…pravoslávni, v tých východných cirkvách – to sú všeobecné; …“ Toto je očividná heréza a nazývanie pravoslávnych siekt všeobecnými Cirkvami. Katolícky znamená i všeobecný. [...]

Svätý Tomáš Akvinský, o nenávisti

20.05.2022

(Svätý Tomáš Akvinský, zdroj: verejne dostupné.) Sv. Tomáš Akvinský, Summa Teologická, II.-II., otázka 34., čl.3: „Článok 3. Že či je nenávisť k niekoho susedovi vždy hriech? Námietka 1. Vyzerá, že nenávisť k niekoho susedovi nie je vždy hriech. Lebo žiaden hriech nie je nariadený alebo radený Bohom, podľa Prísloví 8:8: „Spravodlivé sú všetky [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

kristiankeller

Otec O’Reilly vysvetľuje, že kebyže sa Veľká západná schizma (1378 - 1417) nikdy nestala, katolíci by povedali, že taká situácia je nemožná - t.j. situácia troch súperiacich nárokovateľov na pápežstvo, s nejasnou hlavou po dekády (nazývane i Papežské schizma po Česky); tak ako je tomu i dnes u tých, čo hovoria, že sedevacantná "téza" je nemožná, i keď fakty potvrdzujú, že je pravdivá. Veľká schizma sa stala, a Otec O’Reilly hovorí: že nemáme garantované, že horšie veci, božským prísľubom, sú nieto vylúčene, že sa nestanú. Nie je nič protirečiace si smerom k neporušenosti, s tvrdením, že nemáme pápeža od smrti Pápeža Pia XII. r.1958... (Zdroj výroku: vaticancatholic.com)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 191575x
Priemerná čítanosť článkov: 3041x

Autor blogu