Založ si blog

Nové video: Štefan Mordel, Christianitas a takzvaný krst túžby vs. katolícke učenie

Toto video odhaľuje nie len modernistov, ale aj falošných tradicionalistov, ktorí hlásajú spásu skrze nevedomosť v Ježiša Krista (podvodom označované nimi ako krst túžby). Toto je heréza i modernizmus a odmietanie katolíckej viery!

Odporúčam vám pozrieť si video až do konca, kde budete vidieť viacero heretikov, ktorí zastávajú alebo zastávali tento modernizmus. (Medzi ktorých patria aj arcibiskup Fulton Sheen, bratsvo sv. Pia X., Catholic Answers, alebo falošný tradicionalista Donald Sanborn. V písanej forme túto herézu zastávali v minulosti aj Ludwik Ott, Joseph Clifford Fenton, Spirago – autor Malého ľudového katechizmu a i mnohí iní, ktorých citáty sa objavia vo videu.)


V prvej časti ich videa Štefan Mordel a „Fatimský Apoštolát“ navodzovali u ľudí dojem, že spása nie je možná bez Krista, ale v druhom diely zásadne otočili a uviedli tam nehorázne herézy proti katolíckym dogmám o spáse človeka.

Poznamenám však: Samozrejme, že si človek želá, aby zaslepení heretici ako Mordel a Kulanová konvertovali, ale pokiaľ nebudú úprimní v sebe a budú si klamať, že veria v spásu len skrze Krista (čo však ako môžete vidieť vo videu odmietajú) tak budú tápať, a budú využívaní ako užitoční idioti pre satana na vhánanie ľudí do sekty antipápeža Františka a do bludov proti Cirkvi a Kristovi. Preto ich treba odsúdiť.

Aj keď sú Mordel a Kulanová lepší než démonickí odpadlíci z postoja alebo lgbt aktivisti ako Bezák, stále však tápajú ako výsledok svojej zbrklosti, zlej vôle a prisvojenia si heréz ohľadom spásy. Nemajú prvej šajny o tom, čo sa stalo po II. vatikánskom koncile; bránia a vysvetľujú herézy II. vatikánskeho koncilu a osvojujú si modernizmus. Nevedia kde leží svätosť, kde leží pravé katolícke náboženstvo a pravá viera, a nevedia rozlíšiť medzi pravým náboženstvom či katolíckou svätosťou a medzi diabolskými odpadlíkmi, ktorých volajú cit. „dobráckými pápežmi“ a pod. (viď video). Ten, čo volá dobráckym odpadlíka a synkretistu Jána Pavla II. (po tom, čo vie o jeho kariére modlárstva), má ďaleko od pravej viery.

Ešte uvážte nasledovné: v Cirkvi jestvuje jedna viera pre všetkých, či už laikov alebo klerikov. Viď napríklad vyhlásenie Vienského koncilu ex cathedra. Vienský koncil, 1311-1312, ex cathedra (citujem:) „Keďže tu však je aj pre regulárnych duchovných, aj pre sekulárnych duchovných, pre nadriadených i podriadených, pre oslobodených i neoslobodených, jedna všeobecná Cirkev, mimo ktorej niet spásy, pre všetkých pre ktorých je jeden Pán, jedna viera a jeden krst, …“
Nielenže, že toto modernisti z Christianitas odmietajú, tým, že absurdne vravia, že tí čo sú v nevedomosti ohľade Pána Ježiša Krista sú za jedno s tými, čo veria v Pána Ježiša Krista (čo je v skutočnosti idiotská a diabolská heréza), ale takisto hovoria, že heretici ako Biden, Nanci Pelosiová, odpadlík František, a celý ten ansábel odpadlíkov pod ním, sú v Cirkvi a že majú tú istú vieru (to je presne to čo hovoria, na rôznych iných miestách a vo videách).

Takže ešte raz, v Cirkvi je pre všetkých jedna viera, to je dogma. Teda tvrdiť alebo hovoriť, že odpadlík a nekatolík František je v Cirkvi, je vravieť, že má jednu vieru, čo je nekatolícky nonsens a blud. Preto je tak nevyhnutné odmietnuť Františka ako heretika a antipápeža, ktorým on je.

Pozrite si aj tieto linky:
https://vatikankatolicky.com/preco-frantisek-nemoze-byt-papezom/
https://vatikankatolicky.com/sedevakantizmus-papez-celestin/

Prečo tak mnoho ľudí nemôže veriť
https://vatikankatolicky.com/preco-mnoho-ludi-nemoze-verit/

Kroky ku konvertovaniu na tradičnú katolícku vieru
https://vatikankatolicky.com/katolicky-krst-kroky-ku-konvertovaniu/

Kristián Keller
Sedevakantista / tradicnykatolik.sk

Exorcista Matúš Marcin nie je katolík

16.06.2022

Exorcista Matúš Marcin, zdroj: gloria.tv, Sedevakantistický kanál Matúš Marcin, video s názvom „Matúš Marcin – Zo smrti k životu“, čas 1:18:19 : „…pravoslávni, v tých východných cirkvách – to sú všeobecné; …“ Toto je očividná heréza a nazývanie pravoslávnych siekt všeobecnými Cirkvami. Katolícky znamená i všeobecný. [...]

Svätý Tomáš Akvinský, o nenávisti

20.05.2022

(Svätý Tomáš Akvinský, zdroj: verejne dostupné.) Sv. Tomáš Akvinský, Summa Teologická, II.-II., otázka 34., čl.3: „Článok 3. Že či je nenávisť k niekoho susedovi vždy hriech? Námietka 1. Vyzerá, že nenávisť k niekoho susedovi nie je vždy hriech. Lebo žiaden hriech nie je nariadený alebo radený Bohom, podľa Prísloví 8:8: „Spravodlivé sú všetky [...]

Prečo by sa katolíci mali vyhýbať šibačke?

14.04.2022

Šibačkou sa môže myslieť len šibanie dievčatami prútom, čo bolo kedysi na Veľkonočný pondelok príznačné pre západné Slovensko, zatiaľčo pre východnú časť bola príznačná oblievačka; avšak, šibačkou sa dnes myslí celkovo šibanie aj oblievanie, teda myslí sa tým deň, kedy sa praktizuje dlho-zaužívaný Slovenský zvyk, ku ktorému by som sa rád vyjadril. Prečo [...]

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

polícia páska

Tragédia v Rohožníku: Muž mŕtvy, pobodaná žena a deti v nemocnici

27.04.2024 08:10

Záchranári vyslali ambulancie do bytového domu v okrese Malacky, kde bolo pobodaných viacero osôb.

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

vojna na Ukrajine, Charkov, záchranári, ruský útok, bombardovanie

New York Times: Charkov je nezlomný. Bombardované mesto napriek strachu žije

27.04.2024 07:30

Každodenné ruské útoky u obyvateľov Charkova stupňujú obavy, ale život v meste sa nezastavil, napísal denník The New York Times.

kristiankeller

Otec O’Reilly vysvetľuje, že kebyže sa Veľká západná schizma (1378 - 1417) nikdy nestala, katolíci by povedali, že taká situácia je nemožná - t.j. situácia troch súperiacich nárokovateľov na pápežstvo, s nejasnou hlavou po dekády (nazývane i Papežské schizma po Česky); tak ako je tomu i dnes u tých, čo hovoria, že sedevacantná "téza" je nemožná, i keď fakty potvrdzujú, že je pravdivá. Veľká schizma sa stala, a Otec O’Reilly hovorí: že nemáme garantované, že horšie veci, božským prísľubom, sú nieto vylúčene, že sa nestanú. Nie je nič protirečiace si smerom k neporušenosti, s tvrdením, že nemáme pápeža od smrti Pápeža Pia XII. r.1958... (Zdroj výroku: vaticancatholic.com)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 191318x
Priemerná čítanosť článkov: 3037x

Autor blogu