Založ si blog

Vakcíny, PCR testy, Bill Gates, lockdowny a fakty o nich

Drzé klamanie o ľudoch proti covid hoaxu, manipulácia, nazývanie ľudí konšpirátormi, len preto, že poukazujú na holé fakty ohľadom nebezpečenstva vakcín, Billa Gatesa, nosenia masiek a chybovosti PCR a antigén testov, sú formy psychologickej manipulácie zo strany médií, štváčov, trollov a vedúcich politikov.

 

Krátky slovník pojmov:

gaslighting (po slovensky zahmlievanie) − [Zdroj anglická wikipédia:] Ide o formu psychologickej manipulácie, pri ktorej osoba alebo skupina podprahovo zasieva semená pochybností do cieľového jedinca alebo skupiny, čo ich núti spochybňovať vlastnú pamäť, vnímanie alebo úsudok. Môže to v nich vyvolať zmeny, ako je kognitívna disonancia alebo nízka sebaúcta, čo obete navyše spraví závisle na emocionálnej podpore a potvrdení platnosti od gaslightera (zahmhlievača). Pomocou zapierania, presmerovania, rozporu a dezinformácií zahmlievanie (gaslighting) zahŕňa pokusy o destabilizáciu obete a delegitimizáciu viery obete.

PCR test (všeobecný názov používaný v médiach) − kvalitatívny test na testovanie prítomnosti sekvencie DNA vo vzorke. PCR test sa využíval dovedna ako podporný test, nie na samotnú diagnostiku. Niečo podobné, ako keď zoberiete lupu a vidíte drobný červený alebo čierny fľak na šatách, ale bez ďalších testov neviete určiť či červená je krv, víno, alebo červená hlina alebo čosi iné a takisto neviete či čierna je hlina, čierny olej alebo čosi iné.

[ Poznámka: Samotný vynálezca povedal, že PCR test nemeria prítomnosť choroby: https://youtu.be/zYYmpT2y7Io?t=64  ]

vakcína − je umelo vytvorená tekutina, ktorá sa vpicháva do žíl (poznámka: myslené do krvného obehu, i keď sa vakcína vpichá do svalu), za účelom pripravenia tela na chorobu.

m-RNA vakcína − podobne ako normálna vakcína, je to tekutina, ktorá sa „vpicháva do žíl“ (mysl. do krvného obehu, do svalu, no nie priamo do žíl), za účelom pripravenia tela na chorobu, avšak, bunkám v tele sa implikuje genetická informácia, ktorá sa má permanentne zapísať do DNA.

zlatý štandard − je vedecký postup na otestovanie chybovosti novej metódy a potvrdenie určitej hypotézy.

kontrolné štúdie − sú štúdie, ktoré majú odhaliť, či daný zákrok, alebo daná látka má reálny dopad na zlepšenie zdravia použitím placebo skupiny (kontrolnej skupiny).

proband − pokusná osoba

vs. − verzus , v porovnaní s

Nasledujúce sú skutočnosti podložené zdrojmi a článkami

 

Vakcíny

Vakcína je invazívny zákrok do tela človeka. Ide o vpichovanie pokusnej látky do krvného obehu za účelom pripravenia tela na chorobu, avšak, v mnoho prípadoch vakcíny majú opačný efekt a pôsobia skorej ako jed (o tom o chvíľu). U vakcín nebolo dokázané, že [po ich aplikovaní, by] naozaj predišli určitej chorobe, t. j. nebola spravená kontrolná štúdia s kontrolnou skupinou − nikdy sa neodsledovalo výrobcami, že či zaočkovaní majú permanentnú imunitu proti chorobám v porovnaní s placebo skupinou, to jest,  nebola urobená úprimná dlhoročná štúdia, kde by sa zakrylo, kto má a nemá vakcínu (vakcínovaní vs. placebo) a sledovali by sa všetci probandi, že či ochoreli na to pred čím mali byť chránení, že či majú silnejšiu alebo slabšiu imunitu (zohľadniť by sa musela samozrejme i životospráva, životný štýl a dedičné choroby), a teda zisťovalo by sa, že či má vakcína skutočne efekt na zamedzenie choroby. Takáto 5-ročná štúdia by sa žiadala. Po piatich rokoch by sa zodvihla opona a: buď teda, ak by placebo skupina bola rovnako zdravá ako skupina s testovanou vakcínou, tak by bolo dokázané, že vakcína nemala vplyv na zamedzenie choroby, alebo ak by placebo bola chorľavejšia a vakcínovaná skupina zdravšia, tak by mali vakcinátori vedecký dôkaz. Takéto niečo nikdy nebolo spravené!

Nedávno bola však spravená štúdia na to, že či vakcínovaní vs. nevakcínovaní majú po rokoch horšie celkové zdravie. Bolo to spravené pomocou uchovávania databázy od doktora, ktorý riadi kliniku v Oregone, USA. Nedávno bol protiprávne suspendovaný medickou komisiou, o čom sa dozviete viac v nasledovnom videolinku [anglicky].
Štúdia doktora v amerike potvrdila, čo sa vedelo už dávno: deti zaočkované sú viac náchylnejšie na choroby, vyskytuje sa u nich deficit pozornosti, sú chorľavejšie a majú viac oslabenú imunitu, než deti nezaočkované. Pozrite si grafy z tejto štúdie:

Zdroj: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33266457/#&gid=article-figures&pid=figure-5-uid-4

Z grafov vidno, že zaočkovaní majú väčšiu náchylnosť na choroby. Tí, čo sa dávajú zaočkovať, alebo dávajú zaočkovať svoje deti, by si mali pozorne pozrieť tieto grafy. Takisto by si mali pozrieť možné nežiadúce účinky a riziko, ktoré sa nesie s týmito vakcínami (príklad, možné nežiadúce účinky covid vakcíny sú: smrť, ochrnutie, autoimunítna choroba, mŕtvica, anafylaktický šok / náhla alergická reakcia, pomalá alergická reakcia, atď. Viac tuná). Žiadna vláda nemá mandát na to, nútiť, aby sa človek sebapoškodzoval, či už obmedzovaním samému sebe kyslíka nosením masiek, alebo vpichaním jedu do žíl. Ak to robia zažalujte ich.

Pápež Pius XII, adresovanie „Prvému medzinárodnému kongresu o histopatológii nervového systému“, Morálne limity medického bádania a liečenia, 14. september 1952:

[Ohľadom experimentov na ľudskom tele v záujme verejného blaha. Pápež hovorí, že hoc spoločnosť funguje ako celok, tak nie je ako jednotný organizmus človeka:]

„(31.) No naproti tomu, keď celok má jednotu len v konečnosti a čine… verejná autorita ztažka drží priamu autoritu a právo vytvárať požiadavky na aktivity článkov, a v žiadnom prípade ich nemôže pozbaviť fyzickej bytosti. Skutočne, akákoľvek priama snaha o jej podstatu, predstavuje zneužívanie právomoci autority… 32. Teraz, medické experimenty − téma, ktorú tu preberiame − okamžite a priamočiaro ovplyvňuje ľudskú bytosť, či celú, alebo jej množstvo orgánov z ľudského organizmu. No na základe princípu, ktorý sme My zmienili, verejná autorita nemá žiadnu právomoc v tejto sfére. Nemôže ju teda predať na bádajúcich pracovníkov a doktorov.“

Neotestované a zdraviu nebezpečné vakcíny, by nemali byť celkovo ani na trhu, ale ide o veľký biznis, a keď sa tomu urobí veľká propaganda a mediálne manipulovanie, tak tieto bezškrupulózne skorumpované farma firmy na tom inkasujú veľké peniaze a takisto je možnosť, že si vytvárajú dlhodobého pacienta. Nejde o konšpiráciu, ide len o prachsprostú korupciu.

m-RNA vakcíny

Vakcíny m-RNA majú potenciál zmeniť permanentne DNA človeka [odkaz: video s Billom Gatesom], t. j. preformátovať DNA, aby si telo samo vytváralo obal z vírusu. [Poznámka: je to len hypotéza, a Bill Gates nie je doktor ani vedec, a u nových vakcín takisto neboli spravené kontrolné štúdie.]

Experimentálne preformátovanie DNA človeka môže mať za následok permanentné poškodenie ľudského tela, vytvorenie doživotného mrzáka z človeka, a dokonca to môže mať aj efekt na potomstvo vakcínovaného a sterilizáciu budúceho potomstva.

Tu je zopár pozoruhodných článkov ohľadom novej vakcíny:

Štyria testovaní na vakcínu od Phizer mali ochrnutú tvár priamo po vakcinácii

 

Sestrička odpadla priamo po vakcinácii na tlačovke

 

Zdravotný personál dostal alergickú reakciu na vakcínu

 

Nové vakcíny majú ako možný nežiadúci účinok možnosť sterilizácie žien podľa bývaleho vedúceho vedca z Phizer, Dr. Yeadona

 

Zdroj: https://healthimpactnews.com/wp-content/uploads/sites/2/2020/12/Wodarg_Yeadon_EMA_Petition_Pfizer_Trial_FINAL_01DEC2020_EN_unsigned_with_Exhibits.pdf ,strana 5.

Tu sa treba pristaviť:

Pán Dr. Yeadon hovorí, že u mnoho vakcínovaných sa predpokladá, že si telo vytvorí protilátky na proteíny SARS-CoV-2 a syncytin-1 (nevyhnutný proteín pri forme placenty); a že sa nedá vylúčiť, že: vytvorené protilátky v tele nemusia napádať iba proteín, ktorý je na hlavičke vírusu, ale že takisto môžu napádať ten istý proteín potrebný pre formovanie placenty − a teda spôsobovať trvalú neplodnosť u vakcínovaných žien. Dr. Yeadon nie je anti-vaxxer, on obhajuje vakcíny celkovo v tomto videu (okolo 30:05 minúty), ale je proti súčasnému vakcínovaniu, proti súčasnému lockdownu, a v tom istom videu vraví, že je nelegálne a proti medzinárodnému právu žiadať alebo vynucovať medický zákrok bez súhlasu pacienta (napr. povinne vakcínovať) a že tieto zákony boli po II. svetovej vojne zavedené kvôli tomu, čo robil Mengele.

Takisto tvrdí, že ide o umelo nafúknuté čísla a že PCR spôsobujú falošné pozitíva, a diagnostikujú iné úmrtia ako covid, v tomto ďalšom, no kratšom videu. Ďalej tento doktor spomína, že je presvedčený, že súčasný vírus skončil koncom leta, a myslí si, že si už prešiel populáciou a že si ľudia už vytvorili na neho obranyschopnosť.

 

Bill Gates

[Bill Gates:] „Jedna cesta/metóda, ktorá je nová, a je sľubná, sa nazýva RNA vakcína. S RNA a DNA, miesto dávania do vnútra formu [časť obalu s vírusu], vložíte inštrukcie do kódu, aby vytvorili tú formu [časť obalu vírusu].“ https://youtu.be/u1AQ5EXcJYc?t=99

Sám Bill Gates hovorí o tom, že mRNA vakcíny zakomponovávajú informáciu do DNA, aby sa obranyschopné bunky vysporiadavali s vírusom. Teda gro celého je preprogramovanie DNA, aby sama od seba mala genetickú informáciu na boj s vírusom. Ide o genetickú modifikáciu. Kto tvrdí čosi iné, buď nevie o čom rozpráva, alebo drzo klame. Pri tak dôležitej veci, by ľudia mali vedieť detaily toho, ak sa chcú púšťať do debaty, lebo ide o otázku života a smrti alebo permanentného poškodenia tela a populácie. Ide o genetickú modifikáciu ľudí.

Čo badať v mainstreamových médiach, plátkoch a v komentároch je kult ľudí, ktorí chorobne bránia Billa Gatesa, ktorý chce, aby vakcíny zredukovali populáciu (viac o tom kúsok neskôr) a takisto je možné vidieť, že ľudia sú v kulte Billa Gatesa (ktorému sú schopní prepáčiť aj masovú genocídu) a nechcú si otvoriť oči a priznať si, že mainstreamové média nie sú autorita a nie sú neomylní.

Okrem toho, že je to počítačoví programátor, Bill Gates je masívnym sponzorom WHO a medických špičiek okolo sveta. Znova sa dostávame ku možnosti korupcie. Veď uznajte sami:

 

Zdroj: https://www.mostholyfamilymonastery.com/news/some-companies-and-health-experts-pushing-the-covid-19-hoax-and-receiving-money-from-bill-gates/

 

Všetci títo, ktorých vidíte na obrázku plošne riadia a diktujú odpoveď na covid hoax, resp. vytvárajú a riadia covid histériu. Všetci sú štedro dotovaní Billom Gatesom.

 


Eugenické tendencie a hranie sa na Boha v podaní Billa Gatesa (italics a hrubé písmo je pridané prekladateľom):

 

NEW YORK, 9. máj 2003 (lifesitenews.com) − v dlhom rozhovore s Bill Moyersom, vydanom dnes, Microsoftový miliardár Bill Gates odhaľuje inšpiráciu pre jeho financovanie pro-aborčných, populácie kontrolujúcich prostriedkov. Odpovedajúc na otázku od Moyersa, ako sa dostal ku financovaniu „reprodukčných otázok“ Gates odpovedá, „Keď som vyrastal, moji rodičia boli vždy účastní v rôznych dobrovoľníckych veciach. Môj otec bol šéfom Planned Parenthood. A bolo veľmi kontroverzné byť zúčastnený na tom. A teda, je to fascinujúce. Počas večerného stola, moji rodičia sú veľmi dobrí v zdieľaní vecí, ktoré robili. A takmer zaobchádzajú s nami ako s dospelými, keď hovoria o tom.“

Gates v interview hovorí, že je dotknutý merateľným progresom a na „bezpečno-pôrodné reproduktívne rodičovsko-plánujúce otázky“ hovorí, „Je tu merateľný dopad, keď môžete ísť a vzdelávať rodiny, ale obzvlášť ženy, ohľadom ich rozdieľných rozhodnutiach.

Je tam skutočný dopad, ktorý môžete mať v tej oblasti. Čokoľvek sa týka reprodukčného zdravia.“

Aj keď postrčený viac než raz Moyersom, Gates odmietol priamy útok na prezidentové Bushové pro-life opatrenia, ako propagácia abstinencie pred manželstvom.

Priznáva, že bol raz presvedčeným maltuziánom.

„Viete, myslel som si, pred tým než som sa o tom dozvedel, myslel som si, že to bolo paradoxné. Nuž, keď zlepšíte zdravie, nerujnujete iba ľudí, aby sa vysporiadavali ako napr. s nedostatkom zdrojov, kde nebudú vzdelaní alebo nebudú mať dostatok potravy? Viete, tak trochu Malhtuziánsky pohľad, že čo by sa stalo.

Avšak, on tvrdí, že on videl naprieč Malhtuziánske koncepcie o zbytočných jedákoch, keďže jak vraví, videl, že zlepšením zdravia a vzdelania populácia poklesáva, keď sa rodičia rozhodnú mať menej detí. Napriek všetkému jeho dištancovaniu sa od Malhtúza, Gates zostáva nezlomný voči neopodstatnenému malthusiánskemu strachu z premnoženia.“
(Zdroj: https://www.lifesitenews.com/news/bill-gates-planned-parenthood-president-dad-inspired-pro-abort-funding ; preklad: Kristián Keller)

 

Takže podľa Billa Gatesa, premnoženie planéty (z ktorého mal istú dobu strach) je vyriešené propagovaním potratov a limitovaním rodín. Toto je šokujúce hranie sa na Boha a podporovanie masovej vraždy nenarodených detí. Boh určí rodinám koľko detí budú mať, to učí Katolícka Cirkev, a rodičia by sa nemali hrať na bohov a limitovať svoje rodiny − páry by mali nechať na Boha, koľko im nadelí detí. Potrat je vražda. Kto propaguje potraty, nie je kresťan. O pár rokov neskôr sa Bill Gates znova predviedol, že chce limitovať populáciu ľudstva… tentoraz vakcínami:

Bill Gates povedal: “Teraz, keď urobíme veľmi veľkú prácu na nových vakcínach, zdravotníctve, službách reprodukčného zdravia [potraty], my to môžeme znížiť [mysl. populáciu] možno o 10 alebo 15 percent.“ Bill Gates, Ted Talk, Innovating to zero! (okolo 4:40 minúty, link vás prevedie na spomínanú pasáž: https://www.youtube.com/watch?v=JaF-fq2Zn7I&feature=youtu.be&t=245)

Otvorený eugenik, podporovateľ potratov, tvrdí, že vakcíny môžu zredukovať rastúce číslo populácie. Toto je z jeho vlastných úst. Ak ľudia po tomto nechcú mať otvorené oči, tak sú to jednoducho klamári a sú vyslovene chorí. Keď vás tie vakcíny nezabijú, alebo nezmrzačia deti rodičov natoľko, že ďalšie už nechcú mať a „nemôžu si dovoliť“ (znova, robia zásadny hriech rodičia proti Bohu, tým že limitujú ľudia počet svojích detí), tak vás tie vakcíny majú šancu sterilizovať. To je démonické, toto je satanizmus. Američan Bill Gates by mal byť postavený pred súd, a mal by byť stíhaný na doživotie, alebo odsúdený na smrť podľa amerických zákonov. Žial, vďaka neskutočnej korupcii v USA, ktorú teraz naplno možno vidieť pri očividne zmanipulovaných voľbách na prezidenta, sa tak skoro svet spravodlivosti na Gatesovi, aspoň skrze pozemské súdy, nedočká. Ale každého čaká Posledný súd pred Pánom Ježišom Kristom, a tomuto súdu ani Gates neujde. „Vo svojom lakomstve budú vás vykorisťovať falošnými rečami. Ich odsúdenie sa pripravuje už oddávna a ich záhuba nedrieme.“ (2 Pt 2:3) Samozrejme nevolám po mimosúdnom odňatí života Billa Gatesa, také čosi má súkromna osoba zakázané podľa katolíckeho učenia.

Sv. Tomáš Akvinský, Summa Teologická, II-II ot. 64 čl. 3, Zda je dovoleno soukromé osobě zabít člověka, protiarg. a odp.:

“ Avšak proti je,  co praví Augustin, v I. O Městě Božím: „Kdo mimo nějakou veřejnou správu zabije zločince, bude souzen jako vrah; a tím více, když se nebál uchvátit si moc od Boha nesvěřenou.“ 

Odpovídám: Musí se říci, že, jak bylo řečeno, zabít zločince je dovoleno, pokud je zařízeno k blahu celé společnosti. A proto náleží pouze tomu, jemuž je svěřena péče o zachování společnosti, jako lékaři náleží odříznout zahnívající úd, když mu byla svěřena péče o blaho celého těla. Péče však o společné dobro je svěřena vládcům, majícím veřejnou moc. A proto pouze jim je dovoleno zabít zločince, nikoliv však soukromým osobám.“

Bill Gates spôsobil epidémiu obrny v Indii na vyše 500 000 deťoch a pričinil sa o sterilizáciu miliónov žien v Afrike za pomoci WHO, ktoré štedro dotuje. Viac nájdete v tomto článku zo zerohedge, kde je vyzdrojovaný prejav talianskej zákonodarkyne, ktorá vystúpila vo svojom nárdonom parlamente proti Billovi Gatesovi.

PCR-testy

Antigénové testy, i podľa oficiálneho príbalového letáku, sa nemajú používať na diagnostiku. Sú to doprovodné testy pre ľudí so symptómami. Viac tuná.

Avšak, PCR-testy nikdy nemali spravený zlatý štandart pre odhalenie chybovosti. Nasledovné sú najdôležitejšie pasáže z môjho prekladu časti prezentácie Doktora Andrewa Kaufmana (doktor, ktorý študoval na MIT):

„Nuž, čo urobili, je že zobrali sedem, len sedem z takmer 200 prvotných pacientov, ktorí boli chorí…  je to tekutina z pľúc, kde skutočne našli, alebo si mysleli, že našli to, čo hľadali. Takže, keď zobrali túto pľúcnu tekutinu von, nesnažili sa najprv nájsť vírus vnútri, separovať ho a rafinovať ho; ale prvú vec, čo urobili, bol pokus nájsť a oddeliť nejaký druh genetického materiálu. Docela zaujímavá stratégia. A čo našli, bola nejaká RNA.

No, čo vám ale poviem: v našich telách, pri akomkoľvek danom okamihu existuje nejaký genetický materiál…

Takže, keď našli tento genetický materiál z pľúcnej tekutiny, oni potom determinovali sekvenciu z neho… determinovali všetky spárované bázy a poradie tej sekvencie.  A potom sa rapídne poponáhľali vytvoriť diagnostický test, ktorým je kvalitatívna PCR…  Takže, inými slovami: pred tým než dokázali čokoľvek už vytvorili test.

…poviem vám pár dôležitých vecí o tomto teste. Takže, najdôležitejšia vec, ako ono to vlastne netestuje (prítomnosť) pre vírus samotný, testuje to sekvenciu RNA. Teraz, tá sekvencia RNA môže byť prítomná vo víruse, ale môže byť prítomna aj v iných veciach.

…pri tomto covid19 teste, tu nikdy nebol test so zlatým štandardom, s ktorým by sa porovnal, preto lebo predpokladaný covid19 vírus nebol nikdy rafinovaný (znamená očistený, resp. odizolovaný) a vizualizovaný. Čiže inými slovami, kebyže by sme boli schopní zobrať ľudí, ktorí boli chorí s touto pandemickou pneumóniou a zobrali ich pľúcnu tekutinu, a z toho rafinovali von vírusovú časticu, ktorú by sme mohli identifikovať; a keď sme to už rafinovali, mohli by sme zobrať v skutočnosti genetický materiál zrovna z tej častice, takže by sme vedeli z kadiaľ pochádza. Vieme, že nepochádza zinakiaľ, lebo teraz máme čistú vzorku len z týchto častíc. Potom by sme mohli mať zlatý štandard. A teda, spôsob, akým by ste otestovali tento PCR (test)… by ste mali skupinu chorých pacientov a potom by ste mali kontrolnú skupinu zdravých pacientov; urobili by ste test so zlatým štandardom, aby ste boli schopní identifikovať onen vírus z každého z týchto pacientov; a potom by ste porovnali výsledky PCR testu s tým zlatým štandardom.

A to je veľmi rozhodujúce, pretože by nám to umožnilo určiť a vypočítať chybovosť (stupeň odchýlenia), preto lebo žiaden test nie je perfektný.  Takisto je veľmi-veľmi dôležité, aby ste mali kontrolnú skupinu, preto lebo kontrolná skupina by onen vírus nemala prítomný vôbec, a mala by mať negatívne PCR testy; a to je veľmi dôležité(!) – v záujme toho pomôcť vypočítať tieto stupne odchýlenia.

Čo PCR (test) robí, je že selektuje genetickú sekvenciu a potom ju enormne zväčší. Dokáže docieliť ekvivalent toho/onoho hľadania ihly v kope sena; dokáže zväčšiť onú ihlu v sene. Ako elektricky navýšená anténa, PCR veľmi zväčší onen signál, ale takisto veľmi zväčší šum. Keďže zväčšenie je exponenciálne, najmenšia chyba v meraní, najmenšia kontaminácia, dokáže vyústiť do chýb v rádových hodnotách.“

Takže toto nie je veľmi presný test, obzvlášť keď tlačíte počet cyklov, aby ste dostali dostatočné zväčšenie. Len drobná chyba môže vyústiť do falošných pozitívov; a myslím si, že to je to, čo sme sledovali (pri covid19)…“

[Poznámka: ďalej v prezentácii, v tej časti, ku ktorej som sa už v preklade nedostal, sa Doktor Andrew Kaufman zaoberá témotu toho, že exozómy vyzerajú podľa obrázkov, že sú zhodné s hypotetickými vírusmi, a predostiera teóriu, že telo vnútorne reaguje na podnety a vytvára exozómy a že ľudia si zrejme mýlia exozómy s tým, čo oni pokladajú za vírusy. Prezentácia je dobrá, a je jednoduchá na pochopenie a je vyzdrojovaná. Avšak, za drobné gramatické chyby sa ospravedlňujem,  preklad bol z mojej strany písaný s dobrým úmyslom a v krátkom čase.]

Ak ľudia veria, podľa môjho názoru chybnej germ theory (téoria, že vírusy sa prenášajú vzduchom) a odmietajú terrain theory (že vírusy neexistujú, ale ľudia iba sezónne vnútorne ochorejú, viď Dr. Kaufman), tak i napriek tomu štatistiky jasne ukazujú, že reštrikčné opatrenia, ktoré sabotujú štát a decimujú obyvateľstvo sú neužitočné (viď Prof. FischerDr. Bukovskýworlddoctorsalliance.com).

Stačí sa pozrieť okolo seba a vidno, že ľudia okolo vás rapídne neumierajú. Krajiny ktoré nezaviedli drakonické covid opatrenia sú v poriadku (napr. Švédsko, Bielorusko). To, čo sa deje teraz v slovenský nemocniciach, je hranie sa s PCR-testami (totižto, keď zvýšite počet cyklov, tak dostanete viac falošný pozitívov)

Doktor Andrew Kaufman: „Takže toto nie je veľmi presný test, obzvlášť keď tlačíte počet cyklov, aby ste dostali dostatočné zväčšenie. Len drobná chyba môže vyústiť do falošných pozitívov…“

ďalej ide o vyrábanie pacientov, zlú diagnostikáciu a takisto zlé nastavovanie liečby za pomoci ventilátorov, ktoré zabíjajú pacientov (čiže ide o vyrábanie mŕtvych). Toto video s českým prekladom musíte vidieť! ( − tu sa rozpráva o tých ventilátoroch).

Sú teda v podstate dva tábory so zdravým sedliackým rozumom, hoc jedna sa podľa mňa vedecky mýli. Sú ľudia, čo veria, že tu nejaký vírus je, ale reštrikčné opatrenia sú nieto namieste a škodia − skupina, ktorá vidí, že sa tu podvádza a sú proti lockdownom a obmedzovaní práv. A potom je tu druhá skupina, ku ktorej patrím i ja, ktorá tvrdí, že neexistuje žiaden vírus, ale sú len falošné testy a chyba v pomýlení sa medzi telesnými exozómami s teoretickými vírusmi. Ja som teda zástancom „terain theory“, teda, že človek sa nakazí zlou životosprávou alebo vonkajším vplyvom, no a teda, že telo vnútorne reaguje na vonkajšie podnety alebo vnútorne podnety, nespôsobené však vzduchom-šíricou sa časticou (napr. 5G sieť, satelitný prímač alebo iný elektrosmog, alebo vnútorný stres, alebo zlá životospráva, alebo sa človek zle oblečie a nachladne, alebo človek spraví na sebe zlý invazívny zákrok, napr. dá sa vakcínovať, alebo človek reaguje na inú chorobu, alebo sa otrávi napr. pesticídmi). Táto druhá skupina je samozrejme proti lockdownom, proti očkovaniu, proti obmedzovaniu práv a slobôd.

Lockdowny

A teda lockdowny sú absolútne nie namieste. Robenie lockdownov má za následok viac škody než dobra. Strata financii, zamestnania, ničenie podnikov, obmedzovanie základných ľudský práv, šikanovanie, karantény, nátlak, flagrantné porušovanie práv ľudí, drakonické opatrenia. Na toto vôbec netreba zdroje, to človek vidí sám. Ten, kto netrpí lockdownami sú boháči ako Zuckerberg, Bezos, Thiel a ostatní miliardári, ktorí naprotitomu benefitujú z týchto lockdownov. Ľudia pracujúci v mainstreamových médiach, ktorí dennodenne klamú ľudom sprosto do očí profitujú z toho, ľudia v správe, doktori a ošetrovatelia, ktorí držia hubu a krok, policajti (ktorí sa neozvú a nepostavia proti), politici, tých sa finančne nedotkne lockdown. Ale strednej vrstvy sa lockdown dotýka, stredná vrstva je cielene likvidovaná a ekonomika sabotovaná, vďaka šíreniu poplašnej správy covid hoaxu, ktorý bezpečne riadia zhora zločinecké vlády a globalistické elity.

A teda záver

Igor Matovič ničí Slovensko, takisto Makron ničí Francúzko, takisto Jacinda Ardernová ničí Nový Zéland, takisto Boris Johnson ničí Veľkú Britániu, takisto globalista a komunista Justin Trudeau ničí Kanadu, takisto demokrati v USA ničia Američanov, a takto by sa dalo ísť ďalej, skrátka ide o koordinovanú akciu globalistov, vytvoriť podmienky pre „velké zresetovanie“, kde si má svet prisvojiť Čínsky model vládnutia, a teda celosvetový socializmus s prvkami fašizmu, kde sa zničia ľudské práva na pohyb, informovanie sa a práva na voľné podnikanie. Ide o koordinovanú snahu premazať zvyšky ústav a zákonov a nastoliť len také zákony, ktoré vyhovujú týmto bolševickým banditom. Slovami pápeža Leva XIII.:

Pápež Lev XIII., Quod Apostolici Muneris, Ku socializmu, r. 1878: „Preto, za pomoci nového druhu bezbožnosti, neslyšaní i pomedzi pohanskými národmi, boli štáty konštituované bez akéhokoľvek rátania s Bohom alebo poriadku ním ustanovením; bolo uvedené do popredia, že orgán verejnej moci ani neodvodzuje svoje princípy, ani svoj majestát, ani svoju autoritu vládnuť od Boha, ale miesto toho od zástupu ľudí, ktorý – mysliac si, že sa sám oprostil od všetkého božieho nariadenia – sa klania len takým zákonom, aké si urobí z vlastnej vôle.“

Je cesta von z tohoto, je čas obrátiť sa na Boha s modlitbou, modlitbou Ruženca. Situácia, v ktorej sa svet nachádza, a uvedomenie si veľkosti problémov, uvedomenie si okolností skazeného sveta, uvedomenie si vážnosti hriešnosti ľudstva, by malo popohnať ľudí viac k zápaseniu o spirituálnu dokonalosť a čistotu. Ľudia nesmú byť zbabelci, a musia vziať svoj kríž a nasledovať Krista. Nepodliehajte masáži z médii, trolom, štváčom a zahlmievačom. Choďte do roboty, netrčte doma, ignorujte nezákonnosti Matoviča, veď hoc Ústava je slobodomurárska, tak v článku 32. máte právo postaviť sa na odpor, keď sú vám obmedzované základné ľudské práva (pohybovanie sa a pracovanie).

Pápež Lev XIII., Quod Apostolici Muneris, Ku socializmu, r. 1878: „A keď sa veci dostanú do takého bodu, že nieto žiadnej ďalšej nádeje pre bezpečnosť, ona (Cirkev) učí, že úľava môže byť privodená zásluhou kresťanskej trpezlivosti a pomocou úprimných modlitieb k Bohu. Ale ak vôľa zákonodarcov a vládcov by mala sankcionovať alebo porúčať čokoľvek naprotiveň božskému alebo prirodzenému zákonu, dôstojnosť a povinnosť kresťanského mena, tak ako aj rozsudok Apoštola, súri, že „Boha treba viac poslúchať ako ľudí (Sk 5:29).“

Pre spásu musíte byť tradičný katolík. Mali by ste slúžiť denne Bohu modlením sa Ruženca, evanjelizovaním a varovaním ostatných, keď sa dozviete fakty, ktoré ste si overili. Ľudia by mali byť trpezliví, opatrní, strážiť si každé svoje slovo, strážiť si slovník, vyhýbať sa hriechu a snažiť sa byť dobrej vôle. Musíte vyznávať katolícku vieru, mimo, ktorej nieto spása, a keď si pozriete vatikankatolicky.com, tak tam sa dozviete ako to urobiť. Takisto sa tam dozviete, že otvorený pohan a odpadlík antipápež František, nemôže byť podľa katolíckeho učenia pápežom, samotná integrita viery je v sádzke.

Kristián Keller
Sedesvakantista

Nové video: Štefan Mordel, Christianitas a takzvaný krst túžby vs. katolícke učenie

15.11.2023

https://www.youtube.com/watch?v=QWtoWf3zmSU Toto video odhaľuje nie len modernistov, ale aj falošných tradicionalistov, ktorí hlásajú spásu skrze nevedomosť v Ježiša Krista (podvodom označované nimi ako krst túžby). Toto je heréza i modernizmus a odmietanie katolíckej viery! Odporúčam vám pozrieť si video až do konca, kde budete vidieť viacero heretikov, ktorí zastávajú [...]

Exorcista Matúš Marcin nie je katolík

16.06.2022

Exorcista Matúš Marcin, zdroj: gloria.tv, Sedevakantistický kanál Matúš Marcin, video s názvom „Matúš Marcin – Zo smrti k životu“, čas 1:18:19 : „…pravoslávni, v tých východných cirkvách – to sú všeobecné; …“ Toto je očividná heréza a nazývanie pravoslávnych siekt všeobecnými Cirkvami. Katolícky znamená i všeobecný. [...]

Svätý Tomáš Akvinský, o nenávisti

20.05.2022

(Svätý Tomáš Akvinský, zdroj: verejne dostupné.) Sv. Tomáš Akvinský, Summa Teologická, II.-II., otázka 34., čl.3: „Článok 3. Že či je nenávisť k niekoho susedovi vždy hriech? Námietka 1. Vyzerá, že nenávisť k niekoho susedovi nie je vždy hriech. Lebo žiaden hriech nie je nariadený alebo radený Bohom, podľa Prísloví 8:8: „Spravodlivé sú všetky [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

kristiankeller

Otec O’Reilly vysvetľuje, že kebyže sa Veľká západná schizma (1378 - 1417) nikdy nestala, katolíci by povedali, že taká situácia je nemožná - t.j. situácia troch súperiacich nárokovateľov na pápežstvo, s nejasnou hlavou po dekády (nazývane i Papežské schizma po Česky); tak ako je tomu i dnes u tých, čo hovoria, že sedevacantná "téza" je nemožná, i keď fakty potvrdzujú, že je pravdivá. Veľká schizma sa stala, a Otec O’Reilly hovorí: že nemáme garantované, že horšie veci, božským prísľubom, sú nieto vylúčene, že sa nestanú. Nie je nič protirečiace si smerom k neporušenosti, s tvrdením, že nemáme pápeža od smrti Pápeža Pia XII. r.1958... (Zdroj výroku: vaticancatholic.com)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 191053x
Priemerná čítanosť článkov: 3033x

Autor blogu