Založ si blog

„Policajti“ z Prievidze brutálne zlynčovali invalidu, pretože nemal nasadené rúško

„Policajti“ z Prievidze brutálne zlynčovali invalidu, pretože nemal nasadené rúško.

Polícia násilne vynáša z pasáže haly bezbranného invalidu (Zdroj: infovojna.sk.)

Pozrite si toto šokujúce video z „policajného zásahu“: https://www.bitchute.com/video/D1ihbarE02Lz/

 

Na videu je vidno ako nezákonným spôsobom vyviedli z budovy človeka, ktorý si odmietol nasadiť respirátor a ktorého takisto chceli nezákonne legitimovať, i napriek tomu, že nespáchal žiaden priestupok či trestný čin podľa našej legislatívy. Podľa našej legislatívy, ak vám odmietnú povedať, že čo ste spáchali, tak nemáte povinnosť sa legitimovať. Naprieč celým videom títo grobiani nevedeli povedať zákonny dôvod svojho konania, čož sú povinní; nevedeli, pretože ho nemali a konali protiústavne a zneužívali právomoc verejného činiteľa.

Protiústavne konajúci „policajti“, ktorí konali ako prostitútky globalistov, so služobným číslom ‚300096‘ a ‚315093‘ brutálne vláčili po zemi invalidu, vykrúcali mu ruku a spôsobovali mu ukrutnú bolesť na zemi a verejné znevážanie pred ostatnými.

Toto sa udialo pred dvoma dňami, no gen. prokurátor Žilinka ešte stále nezasiahol a nezačal trestné i väzobné stíhanie týchto bolševicko-fašistických grobianov. (Je doobedie 21/10/2021, keď toto píšem.)

Tomáš Taraba a dcéry Čaputovej

Satan má tak v područí Políciu SR, Vládu SR, ministrov a ostané vládne špičky a mainstreamové média, že pritoritu pred týmto v médiach dostalo ohavné obhajovanie 17 ročnej mužatky Emy, dcéry pani prezidentky Čaputovej. Táto tínagerka pácha ohavnosť tým, že sa oblieka ako muž, a istým spôsobom takto vyjadruje podporu LGBTI ohavnostiam. Dokonca táto mladá mužatka mala toľké nutkanie (na popud Satana) vyjadriť svoj postoj k obliekaniu sa, že sa spolu so sestrou na návštevu s antipápežom Františkom (ktorého mylne považujú za pápeža aj so svojou mamou) obliekli do mužských šiat, aby provokovali. To, že odpadlík antipápež František toleruje takéto nechutnosti, nie je ničím novým, i v minulosti vyjadroval podporu LGBTI skupinám. Dokazuje to len viac, že nie je pápežom, ale démonickým a zvráteným antipápežom a vodcom odpadlíckej sekty, nie Katolíckej Cirkvi – viac tuná.

Dt 22,5 „Nech žena nenosí mužské veci a muž nech si neoblieka ženské šaty, lebo pred Hospodinom, tvojím Bohom, je ohavný každý, kto tak robí.“

Mužatky, dcéry prezidentky Čaputovej, na audiencii s antipápežom Fratniškom (zdroj: fb Zuzany Čaputovej, verejne dostupné.)

Mužatky, dcéry prezidentky Čaputovej, na audiencii s antipápežom Fratniškom (zdroj: fb Zuzany Čaputovej, verejne dostupné.)

Tomáš Taraba komentuje (zrejme ironicky), obliekanie sa Emy Čaputovej (Zdroj: Tomáš Taraba fb, verejne dostupné/rescuonline.sk.)

Tomáš Taraba komentuje (podľa mojho názoru zrejme ironicky), obliekanie sa Emy Čaputovej. Avšak, T. Taraba ako odpoveď na vážne položené otázky novinárov (ktorí tieto ohavnosti bránili a snažili sa poslanca Tarabu poučovať) on vyjadril podporu tejto mužatke, s tým, že je pre neho nádejná foto modelka a prirovnal to k situácii, jak kebyže niekto pochváli jeho syna, ako dobre hrá futbal – odkaz. Toto je teraz dôležité, čo poviem. Ak ide o iróniu (o čo si myslím, že sprvu o to išlo), je to niečo iné ako klamať, v tom by Taraba nebol vinovatý; no keď situácia zvážnie a položia vám vážnu otázku, vy nemôžte už teraz otvorene klamať (ak ste si pred tým robili srandu); a Taraba potom pod tlakom cukol a povedal na priamu otázku novinára, že to nebolo ironické! Preto je možné tvrdiť (a je to aj pravdou), že Taraba schvaľuje túto ohavnosť – a je to teda slaboch, a spravil ťažký hriech tento slaboch Tomáš Taraba.

Prečo to spomínam?

Polícia SR vydala nasledovný status ku tejto „kauze“ ohľadom dcéry prezidentky Čaputovej (odkaz). Citujem:

ÚTOK NA MLADISTVÚ OSOBU PODNECUJE NENÁVISŤ A ŠIKANU“, a nižšie pokračujú, „Medzi dlhodobé činnosti Policajného zboru patria osobné návštevy našich preventistiek a preventistov priamo v školách, kde so žiakmi diskutujú na rôzne témy – vrátane oblasti šikany na internete.“, a takisto povedali, „Počas pandémie prípady šikany vzrástli. A to nielen k deťom. Dennodenne sledujeme prípady verejných lynčov významných lekárskych či vedeckých kapacít. Na základe absurdných tvrdení občanov, ktorí nemajú nič spoločné s medicínou sú atakovaní tí, ktorí naše životy chránia. Situácia je v (nielen) online priestore neúnosná.“

Takže preto to spomínam, pretože Polícia SR, ktorá je úplne v područí liberálnych fašistov, hovorí, že dochádza k verejným lynčom „významných lekárskych či vedeckých kapacít“ a že „situácia je v (nielen) online priestore neúnostná.“

Čiže v ten istý deň, ako Polícia SR v Prievidzi doslova zlynčovala a verejne znemožnila invalidného starca a s tichosťou sa to ututláva, tak tieto šľapky globalistov sa obuli do ľudí, ktorí nenásilne protestujú proti klamárom z takzvanej lekárskej obce; a plus takisto obhajujú transgenderizmus. Toto je číre zlo. Toto je Satanizmus! (A nevravím, že by ľudia mali byť vulgárni alebo zlomyselní k dcére Čaputovej. Ja ako katolík si samozrejme želám, aby prestala s rébeliou, so Satanizmom a [aby sa] obrátila k Bohu. Tieto deviácie je možné prekonať pomocou obrátenia sa k Bohu, modlitbou Svätého Ruženca a zmenou seba samého.) Na tú Políciu SR ale platí nasledovné:

Iz 5:20: „Beda tým, čo vravia zlému dobré a dobrému zlé, robia svetlo tmou a tmu svetlom, robia horké sladkým a sladké horkým!“

A mimo to, keď už hovoria o šikane na školách? – kde bola Polícia SR a prokuratúra, keď sa na školách propagovala pedofília zo SME? Čítajte tento článok. Aj na školách sa rozdávali výtlačky tohto nechutného periodika, kde obhajovali pedofilov. Toto je horšie než šikana, toto je odovzdávanie detí do rúk predátorov, marginalizovaním pedofilov a pedofílie. Rodičia musia a majú povinnosť pod ťažkým smrteľným hriechom, nedávať deti do školy a musia miesto toho robiť domáce vzdelávanie, a nielen tento prípad je dôvodom pre také učinenie. Školy sú pohanské a propagujú všemožné zvrátenosti a vaše dieťa nemá šancu zachrániť si dušu v takom prostredí, nemá šancu byť správne vychované v katolíckej viere. Preto je to tak vážne. Preto jak robiť domáce vzdelávanie, pozrite si tento článok.

Tu môžte na tejto ďaľšej fotke vidieť obhájkyňu pedofílie klamárku hajzelovú Kovačič Hanzelovú:

Hajzelová Kovačič Hanzelová obhajuje pedofilov (Zdroj: fb Zuzana Kovacic Hanzelová).

Pedofília nie je prirodzená, tvrdiť opačné je blud. Človek má slobodnú vôľu a môže ovplyvniť nedávaním súhlasu na tento ťažký hriech svoje chovanie, svoje vedomie.

Jk 4,7Podriaďte sa teda Bohu, ale vzoprite sa diablovi a ujde od vás.“

Pedofília, homosexualita a transgenderizmus je výsledok démonickej posadnutosti! A obzvĺášť pedofília je nesmierne ohavná vec, ktorej človek musí vzdorovať. Keď niekto dáva súhlas na tieto myšlienky, je možné pomocou Ruženca a skutočnej túžby po zmene zmeniť sa, ale taký človek je veru v danej chvíli ohavný a bezbožný. Tieto sexuálne deviácie (vrátane homosexuality a transgenderizmu) sú ťažké smrteľné hriechy a sú výsledkom ľudského rozhodnutia, nie niečoho vrodeného, ako naproti tomu klamárka hajzelová Kovačič Hanzelová tvrdí. Pán Boh nevytvára homosexuálov, nevytvára transgenderistov a ani pedofilov! Tieto úchylky sú odsúdené v Biblii a sú takisto proti prirodzenému zákonu. Dávať súhlas alebo obhajovať pedofíliu (zločin) je trestné. 

Bezbožnosť ľudí natoľko vzrástla, že nielenže homosexualita, ale že dokonca aj pedofília sa verejne obhajuje. Je to poburujúce a celé hore nohami. Apropo, vy si nemôžete písať čo chcete!

Ústava Slovenskej Republiky, Tretí oddiel, Politické práva, Čl. 26:

„(4) Slobodu prejavu a právo vyhľadávať a šíriť informácie možno obmedziť zákonom, ak ide o opatrenia
v demokratickej spoločnosti nevyhnutné na ochranu práv a slobôd iných, bezpečnosť štátu, verejného zdravia a mravnosti.“

Zbierka zákonov:

„Ohrozovanie mravnej výchovy mládeže
(1) Kto vydá, čo aj z nedbanlivosti, osobu mladšiu ako osemnásť rokov nebezpečenstvu spustnutia tým, že

a) zvádza ju k záhaľčivému alebo nemravnému životu,

b) umožní jej viesť záhaľčivý alebo nemravný život,

c) umožní jej dopúšťať sa konaní, ktoré sú podľa tohto zákona trestnými činmi,

d) umožní jej dopúšťať sa konaní, ktoré sú podľa osobitných zákonov priestupkami alebo

e) bráni jej v povinnej školskej dochádzke,

potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.“

 

To, že sa vo veľkom schvaľuje homosexualita, transgenderizmus, rôzne ďalšie ohavnosti, že ľudia neustále berú Božie meno nadarmo, že v krajine panuje vo veľkej miere množstvo heretikov, má za následok to zotročenie, ktoré vidíme. Podobné sa udialo v kedysi slobodnej Amerike, kde sa úradovania ujal globalista Biden. Žijeme v posledných časoch. Pre viac pre oboznámenie sa ohľadom toho, čo sa deje vo svete v duchovnom svete (najmä v Ríme), pozrite si nasledovné.

Edit:

Dôvetok k Žilinkovi

Gen. prokurátor Žilinka sa dlhodobo chová podobne ako Pilát a zbabelec, ktorý toleruje túto bolševickú anarchiu a protizákonnosť. Takéto jeho chovanie/toto chovanie je smrteľne hriešne a bude s ním spravodlivý súd a bude prísne potrestaný, keď nie v tomto živote, tak po smrti určite áno.

„Veď Pán vám dal moc a vládu Najvyšší. On je ten, čo bude skúmať vaše skutky a prezerať vaše úmysly. Lebo hoc ste služobníci jeho Kráľovstva, nevládli ste správne, nezachovávali zákon, ani nekráčali podľa Božej vôle. Príde na vás každú chvíľu a hrozne, lebo bude proti vládcom prísny súd.“ (Mud 6:3-5)

Kristián Keller
Tradičný katolík, sedesvakantista

 

 

Nové video: Štefan Mordel, Christianitas a takzvaný krst túžby vs. katolícke učenie

15.11.2023

https://www.youtube.com/watch?v=QWtoWf3zmSU Toto video odhaľuje nie len modernistov, ale aj falošných tradicionalistov, ktorí hlásajú spásu skrze nevedomosť v Ježiša Krista (podvodom označované nimi ako krst túžby). Toto je heréza i modernizmus a odmietanie katolíckej viery! Odporúčam vám pozrieť si video až do konca, kde budete vidieť viacero heretikov, ktorí zastávajú [...]

Exorcista Matúš Marcin nie je katolík

16.06.2022

Exorcista Matúš Marcin, zdroj: gloria.tv, Sedevakantistický kanál Matúš Marcin, video s názvom „Matúš Marcin – Zo smrti k životu“, čas 1:18:19 : „…pravoslávni, v tých východných cirkvách – to sú všeobecné; …“ Toto je očividná heréza a nazývanie pravoslávnych siekt všeobecnými Cirkvami. Katolícky znamená i všeobecný. [...]

Svätý Tomáš Akvinský, o nenávisti

20.05.2022

(Svätý Tomáš Akvinský, zdroj: verejne dostupné.) Sv. Tomáš Akvinský, Summa Teologická, II.-II., otázka 34., čl.3: „Článok 3. Že či je nenávisť k niekoho susedovi vždy hriech? Námietka 1. Vyzerá, že nenávisť k niekoho susedovi nie je vždy hriech. Lebo žiaden hriech nie je nariadený alebo radený Bohom, podľa Prísloví 8:8: „Spravodlivé sú všetky [...]

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dve vojny?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

kristiankeller

Otec O’Reilly vysvetľuje, že kebyže sa Veľká západná schizma (1378 - 1417) nikdy nestala, katolíci by povedali, že taká situácia je nemožná - t.j. situácia troch súperiacich nárokovateľov na pápežstvo, s nejasnou hlavou po dekády (nazývane i Papežské schizma po Česky); tak ako je tomu i dnes u tých, čo hovoria, že sedevacantná "téza" je nemožná, i keď fakty potvrdzujú, že je pravdivá. Veľká schizma sa stala, a Otec O’Reilly hovorí: že nemáme garantované, že horšie veci, božským prísľubom, sú nieto vylúčene, že sa nestanú. Nie je nič protirečiace si smerom k neporušenosti, s tvrdením, že nemáme pápeža od smrti Pápeža Pia XII. r.1958... (Zdroj výroku: vaticancatholic.com)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 190359x
Priemerná čítanosť článkov: 3022x

Autor blogu