Založ si blog

Komentár ku odsúdeniu M. Kotlebu

Tu je v krátkosti komentár k odsúdeniu M. Kotlebu v nedávnom súdnom rozsudku. Myslím si, že sudcovia v tomto prípade rozhodli správne.

Komentár: Samozrejme, že M. Kotleba použil tú symboliku vedome. Je to notorické číslo na odkaz Davida Lana, a je v tom skrytý i nacistický pozdrav: 88 = HH = HeilHitler. Takisto podľa tohoto kľúča by mal ísť sedieť aj Fico a Blaha, ktorí zdieľali kosák a kladivo na facebooku. Bolo to nechutné predstavenie, ktoré pán Kotleba usporiadal, kde žena v minisukni robila uvádzačku (alebo zastávala inú rolu), bol tam prítomný i „katolícky“ kňaz, a Kotleba využil na tento cirkus i postihnuté deti. Nacistu p. Magáta mal raz na 88. mieste vo svojej strane. Katolícka Cirkev odsudzuje rasizmus po prvé, a po druhé David Lane bol notorický heretik. Hitler bol takisto notorický heretik. To, že vraví, že to je len číslo a že len dával peniaze niekomu ho neospravedlňuje. To číslo zámerne použil na všetkých troch šekoch, takže nešlo o náhodu. Nebolo to náhodne pridelené číslo. Ľudia dobrej vôle by to mali proste vidieť.

„Ktokoľvek glorifikuje rasu, a či ľudí, alebo štát… na modloslužobný stupienok…  je ďaleko od pravej viery v Boha…“ – Pápež Pius XI., Mit Brenner Sorge (#8), marec 14. rok 1937

Viac ku M. Kotlebovi:

V nasledovnom videu s názvom M. Kotleba: S krížom a mečom (zasvätenie strany) členka združenia JAS, Viera Nemcová povedala: „15.12. 2017 sme sa modlil nad bratom Mariánom Kotlebom a dostali sme takéto slovo, „prekryjem ťa načas bielym závojom, aby sa vyčistila tvoja strana aj ty sám. Dávam vám múdrosť a obraz: nad tvojou hlavou vidím šabľu a symbol moci ako u cisára Františka Jozefa u Maďarov; nie si ani ty úplne čistý, ale si najčistejší zo všetkých slovenských politikov; si vyvolený a si Môj.

Marián Kotleba nie je vyvolený a Ježišov. Toto je falošné proroctvo, ktoré nepochádza od Ježiša Krista. Toto posolstvo je od charizmatičky, ktorá nemá katolícku vieru. O charizmatikoch si môžete pozrieť viac v tomto dokumentárnom filme (anglicky): https://www.mostholyfamilymonastery.com/catholicchurch/charismatic-movement-deception/

O zavedení novej omše a jej zlých plodoch a aj o charizmatikoch, ktorých vidno hneď v úvode si pozrite tento starší dokumentárny film: Čo sme stratili?

Poznámka: Nesúhlasim s viacerími chybnými vyhláseniami v tomto starom videu. Je jedna Cirkev, mimo ktorej nieto spása a ona nie je rozdelená. Avšak, video je aspoň vhodné pre ilustráciu zlých plodov charizmatikov a pre ilustráciu zavedenia protestantskej novej omše. Pavol VI. zaviedol falošnú novú omšu a schválil falošný druhý vatikánsky koncil, a keďže vieme dokázať že II. vatikánsky koncil obsahoval falošné učenia proti viere tak vieme, že Pavol VI. nemohol sedieť v kresle Petra, pretože skutočný pápež nemôže slávnostne pojednať herézy na ekumenickom koncile. Pavol VI. bol v skutočnosti antipápež a zavádzal, keď povedal, že „dym satana vnikol do Cirkvi“ – 1. Zakiaľ sa biskupovia a klérus porozhliadaval okolo seba, tak ľudia vôbec nevenovali pozornosť človeku, ktorý tieto slová povedal, antipápežovi Pavlovi VI. (ktorý sa podvodne vydával za pápeža) – on samotný bol tým povestným dymom satana.

1 – „Homília“ Pavla VI. pri príležitosti slávnosti sv. Petra a Pavla, jún 29. rok 1972 ( L’Osservatore Romano, July. 13, 1972, p. 6.)

Sledujte vatikankatolicky.com a nový článok o falošnej novej omši:
https://vatikankatolicky.com/katolicka-omsa-vs-novus-ordo/

Na modlitebnom stretnutí, kde hlavným bodom programu bol M. Kotleba a jeho strana, bol i „farár“ Václav Kocian, ktorý regulérne vedie a zúčastňuje sa charizmatických stretnutí.

Kotleba robí i niektoré dobré veci, to nikto nepopiera, no žial M. Kotleba je zlej vôle a diabol ho využíva na kadejaké zvrhlosti a zvrátenosti. Napríklad za zmienku stojí, že na RTVS v prezidentskej debate pred celým národom Kotleba robil dvojzmyselné oplzlé poznámky a to častokrát. Slovenská politika je žial úplný suterén, a slobodomurárska republika so slobodomurárskou ústavou nie je na dobrej ceste. Slovenský národ sa musí vrátiť ku tradičnej katolíckej viere, je čas aby si ľudia skutočne stúpili do svedomia ak nechcú skončiť naveky v pekle. Na vatikankatolicky.com nájdete všetky potrebné informácie ohľadom krízy po II. vatikánskom koncile. Modlite sa sv. Ruženec, 15 dekád každý deň. Skutočne si želám, aby veľká časť ľudí konvertovala na katolícku vieru, žial veľa ľudí je zlej vôle a to je hlavná príčina prečo Pán Boh nedáva ľudom do života milosti.

Želám si samozrejme konvertovanie M. Kotlebu a aj každého človeka, ktorý zdieľa s ním nekatolícke ideológie, na katolícku vieru, mimo ktorej niet spása. Žial, v tomto momente je Marián Kotleba zlej vôle a je falošný kresťan, ktorý si pozýva falošných kresťanov na mítingy, ktorí mu vravia, že je vyvolený. Takisto je Kotleba evidentne zlej vôle a zjavne nekresťan inklinujúci ku Adolfovi Hitlerovi svojimi činmi, a to že využil na svoje krytie postihnutých ľudí na vozíčku je ohavnosť.

Viac o tom prečo Hitler nebol katolík v dokumentárnom videu (anglicky): https://www.mostholyfamilymonastery.com/catholicchurch/adolf-hitler-mein-kampf/

Kristian Keller
Sedesvakantista

Nové video: Štefan Mordel, Christianitas a takzvaný krst túžby vs. katolícke učenie

15.11.2023

https://www.youtube.com/watch?v=QWtoWf3zmSU Toto video odhaľuje nie len modernistov, ale aj falošných tradicionalistov, ktorí hlásajú spásu skrze nevedomosť v Ježiša Krista (podvodom označované nimi ako krst túžby). Toto je heréza i modernizmus a odmietanie katolíckej viery! Odporúčam vám pozrieť si video až do konca, kde budete vidieť viacero heretikov, ktorí zastávajú [...]

Exorcista Matúš Marcin nie je katolík

16.06.2022

Exorcista Matúš Marcin, zdroj: gloria.tv, Sedevakantistický kanál Matúš Marcin, video s názvom „Matúš Marcin – Zo smrti k životu“, čas 1:18:19 : „…pravoslávni, v tých východných cirkvách – to sú všeobecné; …“ Toto je očividná heréza a nazývanie pravoslávnych siekt všeobecnými Cirkvami. Katolícky znamená i všeobecný. [...]

Svätý Tomáš Akvinský, o nenávisti

20.05.2022

(Svätý Tomáš Akvinský, zdroj: verejne dostupné.) Sv. Tomáš Akvinský, Summa Teologická, II.-II., otázka 34., čl.3: „Článok 3. Že či je nenávisť k niekoho susedovi vždy hriech? Námietka 1. Vyzerá, že nenávisť k niekoho susedovi nie je vždy hriech. Lebo žiaden hriech nie je nariadený alebo radený Bohom, podľa Prísloví 8:8: „Spravodlivé sú všetky [...]

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Mikuláš Černák, súd

Zatiaľ nie, odkázal Černák. Na súde nastal zvrat, rozhodovať o jeho prepustení sa bude o týždeň, boss bossov prehovorí

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:52

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

kristiankeller

Otec O’Reilly vysvetľuje, že kebyže sa Veľká západná schizma (1378 - 1417) nikdy nestala, katolíci by povedali, že taká situácia je nemožná - t.j. situácia troch súperiacich nárokovateľov na pápežstvo, s nejasnou hlavou po dekády (nazývane i Papežské schizma po Česky); tak ako je tomu i dnes u tých, čo hovoria, že sedevacantná "téza" je nemožná, i keď fakty potvrdzujú, že je pravdivá. Veľká schizma sa stala, a Otec O’Reilly hovorí: že nemáme garantované, že horšie veci, božským prísľubom, sú nieto vylúčene, že sa nestanú. Nie je nič protirečiace si smerom k neporušenosti, s tvrdením, že nemáme pápeža od smrti Pápeža Pia XII. r.1958... (Zdroj výroku: vaticancatholic.com)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 191099x
Priemerná čítanosť článkov: 3033x

Autor blogu