Založ si blog

Ako komunisti znova ukradli 17. november

Ľuboš Blaha v r. 2019 dostal darček od Róberta Fica: červenú hviezdu s kosákom a kladivom (Zdroj: facebook Ľuboša Blahu)

17. november 2021

Desať dní do zadu odhadom vyše 15 000 tisíc ľudí vyšlo do ulíc Bratislavy, aby protestovali proti bolševicko-fašistickej vláde Hegera a Matoviča. Išlo o porovnateľnú účasť s minuloročným protestom proti korona opatreniam, ktoré pošliapávajú práva občanov a rujnujú podnikateľov. Chcem povedať, že súhlasím s tým, keď niekto protestuje proti covid totalite. Na tom by nič zlého nebolo, no problém nastáva, keď sa protest začne zneužívať komunistami. Tohto roku, tak ako aj minulý rok sa komunisti rozhodli ukradnúť odkaz 17. novembra. Tohto roku otvorení komunisti R. Fico, Ľ. Blaha a ostatní smeráci bazírovali na kladení vencov komunistovi Alexandrovi Dubčekovi. Dá sa povedať, že všetci prítomní, ktorí boli na podujatí SMERU-SD, sa podieľali na komemorovaní komunistu. Dubček, aj keď nebol militantný komunista po vzore Stalina, stále veril v socializmus a myšlienky komunizmu.

Komemorovať komunistu je ťažký hriech proti katolíckej viere. Komunizmus je jeden z najväčších nepriateľov tradičnej Katolíckej Cirkvi (a je nutné povedať, že ju nereprezentuje antipápež František, viac tuná). Katolícka Cirkev viackrát slávnostne odsúdila komunizmus ako bezbožnú sektu. 

Avšak, 17. november má byť symbolom odpútania sa od totalitného režimu komunistov. Preto cieľom komunistov je prevrátiť tento deň naruby a spraviť si z neho manifestáciu komunizmu. Je to čertovské. To, čo sa už druhý rok odohrávalo v uliciach Bratislavy, je výraz a výsledok toho, že väčšina Slovákov vo veľkej miere zabudla na svoju minulosť; je výsledok a výraz toho, že väčšina Slovákov buďto toleruje, alebo rovno podporuje či dokonca ospevuje minulý totalitný režim; je to znakom toho, že Slovensko nechce byť kresťanské.

Komunisti nevymreli, komunisti sú stále tu. Väčšina Slovákov sa prinavrátilo k myšlienkam bývaleho režimu, k myšlienkám socializmu alebo aj komunizmu, minimálne ho mnoho ľudí toleruje a neohradí sa. Róbert Fico, ktorý je socialista, ktorý hoc neviedol komunistický režim, sa tešil popularite ľudí, v ktorých navodzoval nostalgiu za minulým režimom, s tým, že vzbudzoval v ľuďoch pocit, že „ako bolo dobre“. Apropo, R. Fico daroval Ľ. Blahovi kosák a kladivo, čož je priznanie sympatie komunizmu činom. Paragraf 422d trestného zákona, ktorý obsahuje mnohé veci, využíva totalitný režim na Slovensku na stíhanie ľudí za iný názor o holokauste, prípadne právom stíhajú sympatizantov Hitlera, ale OČVT sú nečinné, ak sa jedná o propagovanie komunizmu. Najlepším príkladom toho, je schválne prehliadanie propagovania komunizmu v podaní Ľuboša Blahu a Róberta Fica.

Tento rok jedna polovica ľudí na protestoch kládla spolu s komunistami zo SMERU vence na pomník komunistu, a druhá časť, na inom mieste Bratislavy, počúvala okrem iných rečníkov aj komunistu Jalala Suleimana, kde hlavnými organizátormi protestu v centre Bratislavy bolo Hnutie Republika. Podľa Milana Uhríka, on „nevidí problém v tom dať slovo komunistovi“ (zdroj výroku: kulturblog.sk, 18.11.2021). Video s rečníkom J. Suleimanom:

Ficová strana kladie vence na pomník komunistu A. Dubčeka. (Zdroj: Jozef Jakubčo)

 

Obzretie sa za minulým rokom, 17. november 2020

Na minuloročnom proteste bol hlavným rečníkom falošný kresťan Marián Kotleba. Počas otvorenia svojho monológu, ktoré je vidno na videu, zo srdca ďakoval komunistom za ich „odvahu“ a že prišli „bojovať za naše deti, za naších vnukov a za celé Slovensko.“ Komunisti 17. novembra došli zneužiť tento deň pre seba. To, čo tam hovorí obdivovateľ Adofla Hitlera Marián Kotleba, ktorý rozdával šeky z nacistickou symbolikou, je odporné.

Treba pripomenúť, že komunisti zatvárali ľudí do gulagov, strielali kňazov, nechali vyhladovať vyše 3 milióna Ukraincov, robili masakre obrovských rozmerov, orabovali nespočte ľudí o ich majetky a ich prívrženci potom dostávali benefity v tomto hrôzostrašnom režime. Zásluhou Panny Márie, a vplyvom zasvätenia Ruska do jej nepoškvrneného srdca (1), sa komunisti postupne ukľudňovali až nakoniec padli. 17. november symbolizuje pád komunizmu v bývalom Česko-Slovensku.

Komunisti nemajú čo hladať na námestiach. Týmto ľuďom sa neďakuje za to, že prišli na námestie využiť situáciu okolo covidu na svoju propagáciu.

A pretože sa mnohí Slováci radi vracajú k minulému režimu (lebo niektorí ľudia mali blahobyt), tak Pán Boh necháva kedysi katolícke Slovensko napospas novodobým tyranom, globalistom a úplným pošliapavateľom základných práv na život. Diabol má úplne v pazúroch celé Slovensko. Beda tomuto národu, ak sa nevráti ku kresťanskej viere sv. Cyrila a Metoda, t. j. ku tradičnému katolicizmu.

 

Boľševik Harabin

Štefan Harabin komemoruje padlých vojakov Červenej armády (Zdroj: facebook Štefana Harabina)

Slobodný Vysielač, relácia „S Harabinom nie len o práve“, relácia č.10: „Februárová revolúcia 1917 povalila cársky režim a nastal rozklad. Išlo o to, hej, že Anglosasi chceli rozbiť silné Ruské impérium na malé štátiky, čo sa im ale nepodarilo, hej, lebo moc uchopili vlastenci v Rusku a tým pádom im to nešlo…“

Boľševik Harabin nazýva Boľševikov vlastencami. Toto je neskutočná ohavnosť! Bolševici neustále zneužívajú rétoriku, že Červená armáda oslobodlila Slovensko. Nie je tomu tak. Pobili sa medzi sebou Nemecká ríša a Sovietský zväz, a ako spoluprodukt zabrali naše územie víťazi tejto vojny, Sovieti. Komunisti boli bezbožná a protivlastenecká sekta. Sekta, ktorá chcela vykoreniť všetko spoločné s Bohom a zbaviť ľudí vlastníckeho práva, čož ide proti Božím prikázaniam.

Ja si neviem predstaviť, že by som bojoval na strane tejto sekty alebo pod ich práporom. Pre katolíka také niečo nie je možné, takisto ako nie je možné bojovať na strane moslimov. A samostatný katolícky prápor v Sovietskom Rusku nebol možný. Katolíkov táto bezbožná sekta počas II. svetovej vojny rovno strielala, zabíjala alebo nechala vyhladoviet. Žial, tí čo zomreli pri bojoch šli mnohí naveky do pekla (na oboch stranách konfliktu).

Súvisiac s nadchádzajúcou II. svetovou vojnou čítame, že Jacinta z Fatimy povedala nasledovné: „Lucia našla Jacintu sediacu o samote, stuhnutú a veľmi zahĺbenú, hladiacu do prázdna. „Na čo myslíš, Jacina?“ Jacinta odpovedala: “Na vojnu, ktorá príde. Tak veľa ľudí zomrie. A takmer všetci z nich idú pekla.“ “ (William Thomas Walsh, Naša Paní z Fatimy, str. 94)

Komemorovanie komunistov alebo Červenej armády, je hlavným nástrojom komunistov na šírenie ich propagandy. Katolík nesmie komemorovať ľudí, čo išli naveky do pekla, nesmie komemorovať komunistov alebo vojakov Červenej armády, pod hrozbou ťažkého hriechu.

Kristián Keller
Tradičný katolík, sedesvakantista

Nové video: Štefan Mordel, Christianitas a takzvaný krst túžby vs. katolícke učenie

15.11.2023

https://www.youtube.com/watch?v=QWtoWf3zmSU Toto video odhaľuje nie len modernistov, ale aj falošných tradicionalistov, ktorí hlásajú spásu skrze nevedomosť v Ježiša Krista (podvodom označované nimi ako krst túžby). Toto je heréza i modernizmus a odmietanie katolíckej viery! Odporúčam vám pozrieť si video až do konca, kde budete vidieť viacero heretikov, ktorí zastávajú [...]

Exorcista Matúš Marcin nie je katolík

16.06.2022

Exorcista Matúš Marcin, zdroj: gloria.tv, Sedevakantistický kanál Matúš Marcin, video s názvom „Matúš Marcin – Zo smrti k životu“, čas 1:18:19 : „…pravoslávni, v tých východných cirkvách – to sú všeobecné; …“ Toto je očividná heréza a nazývanie pravoslávnych siekt všeobecnými Cirkvami. Katolícky znamená i všeobecný. [...]

Svätý Tomáš Akvinský, o nenávisti

20.05.2022

(Svätý Tomáš Akvinský, zdroj: verejne dostupné.) Sv. Tomáš Akvinský, Summa Teologická, II.-II., otázka 34., čl.3: „Článok 3. Že či je nenávisť k niekoho susedovi vždy hriech? Námietka 1. Vyzerá, že nenávisť k niekoho susedovi nie je vždy hriech. Lebo žiaden hriech nie je nariadený alebo radený Bohom, podľa Prísloví 8:8: „Spravodlivé sú všetky [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kristiankeller

Otec O’Reilly vysvetľuje, že kebyže sa Veľká západná schizma (1378 - 1417) nikdy nestala, katolíci by povedali, že taká situácia je nemožná - t.j. situácia troch súperiacich nárokovateľov na pápežstvo, s nejasnou hlavou po dekády (nazývane i Papežské schizma po Česky); tak ako je tomu i dnes u tých, čo hovoria, že sedevacantná "téza" je nemožná, i keď fakty potvrdzujú, že je pravdivá. Veľká schizma sa stala, a Otec O’Reilly hovorí: že nemáme garantované, že horšie veci, božským prísľubom, sú nieto vylúčene, že sa nestanú. Nie je nič protirečiace si smerom k neporušenosti, s tvrdením, že nemáme pápeža od smrti Pápeža Pia XII. r.1958... (Zdroj výroku: vaticancatholic.com)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 190436x
Priemerná čítanosť článkov: 3023x

Autor blogu