Založ si blog

Právny stav na Slovensku ohľadom pseudo-vakcín

(Oznam:) Tento článok bol nasilu potlačený a zmazaný adminom

 

Všetky pseudo-vakcíny proti neexistujúcej chorobe COVID19 majú v EÚ iba podmienečné povolenie a sú v treťom štádiu klinického testovania. To znamená, že sú experimentálné a vpichovanie týchto pseudo-vakcín je lekársky experiment. Toto sú verejne známe fakty, žiaden hoax. Hovorím naschvál pseudovakcíny, pretože to nie sú vakcíny v pravom slova zmysle, ale sú medicínskou génovou terapiou, zameranou na preprogramovanie buniek, aby si tvorili v tele patogén, na ktorý má telo reagovať (Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca, Johnson and Johnson). Hovorím preto neexistujúcej chorobe, pretože vírus nebol izolovaný a vyvinuli podvodný test skorej než objavili vírus. Viac o tom poviem v pripravovanom článku. Prezatiaľ odporúčam pozrieť si nasledovný článok o podvode s testami. A inak prípady chrípky vymizli:

Zelená krivka sú prípady chrípky, červená „Covidu“ (edit: USA). (Zdroj: infowars.com)

Teraz, právny stav na Slovensku je ten, že dľa Ústavy SR, Čl. 7, odseku 5, medzinárodné dohody o ľudských právach, v ktorých sú obsiahnuté práva a povinnosti fyzických či právnickych osôb, majú prednosť pred zákonmi. Medzinárodny pakt o občianských a politických právach hovorí, že sa človek nebude bez svojho slobodného súhlasu podrobovať lekárskym alebo vedeckým pokusom.

Ústava SR, Čl.7 (5): „Medzinárodné zmluvy o ľudských právach a základných slobodách, medzinárodné zmluvy, na ktorých vykonanie nie je potrebný zákon, a medzinárodné zmluvy, ktoré priamo zakladajú práva alebo povinnosti fyzických osôb alebo právnických osôb a ktoré boli ratifikované a vyhlásené spôsobom ustanoveným zákonom, majú prednosť pred zákonmi.“

Medzinárodny pakt o občianskych a politických právach, Časť III., článok 7:

„(Článok7) Nikto nesmie byť mučený alebo podrobovaný krutému, neľudskému alebo ponižujúcemu zaobchádzaniu alebo trestu. Najmä sa nebude nikto bez svojho slobodného súhlasu podrobovať lekárskym alebo vedeckým pokusom.“

Ďalej vás takisto nemôžu nútiť do povinného testovania proti vašej vôli, lebo to je tiež lekársky zákrok, na ktorý treba dobrovoľný súhlas. Sám Matovič sa priznal, že ľudí nahnal na povinné testovanie, ktoré nazval „takou klinickou štúdiou“ (video). Zločinecká vláda aj s prezidentkou sú ľudia, ktorí pomáhajú farma-firmám k zisku, sú to zločinci, ktorí razia kolektivistickú ideológiu, pošliapavajú ľudské práva a ignorujú Ústavu a zákony, tak ako robili v minulosti Boľševici. Vaše telo patrí vám, a nijaka štátna moc nemá právo vám prikazovať, aby ste si ubližovali experimentálnými jedmi, dusením sa a špáraním v nose. Takto vyzeralo jedno 5 ročné dievčatko, ktoré začalo po špáraní v nose krvácať z očí:

Odkaz: https://i2.wp.com/principia-scientific.com/wp-content/uploads/2021/10/bleeding-2.jpg?resize=338%2C450&ssl=1

Kristián Keller
Sedesvakantista

Nové video: Štefan Mordel, Christianitas a takzvaný krst túžby vs. katolícke učenie

15.11.2023

https://www.youtube.com/watch?v=QWtoWf3zmSU Toto video odhaľuje nie len modernistov, ale aj falošných tradicionalistov, ktorí hlásajú spásu skrze nevedomosť v Ježiša Krista (podvodom označované nimi ako krst túžby). Toto je heréza i modernizmus a odmietanie katolíckej viery! Odporúčam vám pozrieť si video až do konca, kde budete vidieť viacero heretikov, ktorí zastávajú [...]

Exorcista Matúš Marcin nie je katolík

16.06.2022

Exorcista Matúš Marcin, zdroj: gloria.tv, Sedevakantistický kanál Matúš Marcin, video s názvom „Matúš Marcin – Zo smrti k životu“, čas 1:18:19 : „…pravoslávni, v tých východných cirkvách – to sú všeobecné; …“ Toto je očividná heréza a nazývanie pravoslávnych siekt všeobecnými Cirkvami. Katolícky znamená i všeobecný. [...]

Svätý Tomáš Akvinský, o nenávisti

20.05.2022

(Svätý Tomáš Akvinský, zdroj: verejne dostupné.) Sv. Tomáš Akvinský, Summa Teologická, II.-II., otázka 34., čl.3: „Článok 3. Že či je nenávisť k niekoho susedovi vždy hriech? Námietka 1. Vyzerá, že nenávisť k niekoho susedovi nie je vždy hriech. Lebo žiaden hriech nie je nariadený alebo radený Bohom, podľa Prísloví 8:8: „Spravodlivé sú všetky [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

kristiankeller

Otec O’Reilly vysvetľuje, že kebyže sa Veľká západná schizma (1378 - 1417) nikdy nestala, katolíci by povedali, že taká situácia je nemožná - t.j. situácia troch súperiacich nárokovateľov na pápežstvo, s nejasnou hlavou po dekády (nazývane i Papežské schizma po Česky); tak ako je tomu i dnes u tých, čo hovoria, že sedevacantná "téza" je nemožná, i keď fakty potvrdzujú, že je pravdivá. Veľká schizma sa stala, a Otec O’Reilly hovorí: že nemáme garantované, že horšie veci, božským prísľubom, sú nieto vylúčene, že sa nestanú. Nie je nič protirečiace si smerom k neporušenosti, s tvrdením, že nemáme pápeža od smrti Pápeža Pia XII. r.1958... (Zdroj výroku: vaticancatholic.com)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 191181x
Priemerná čítanosť článkov: 3035x

Autor blogu