Založ si blog

Pápež Pius XII. proti experimentom na ľudoch

Pápež Pius XII. vo svojej reči lekárskemu kongresu adresoval tieto slová:

Pápež Pius XII., adresovanie „Prvému medzinárodnému kongresu o histopatológii nervového systému“, Morálne limity medického bádania a liečenia, 14. september 1952:

[Ohľadom experimentov na ľudskom tele v záujme verejného blaha. Pápež hovorí, že hoc spoločnosť funguje ako celok, tak nie je ako jednotný organizmus človeka:]

„(31.) No naproti tomu, keď celok má jednotu len v konečnosti a čine… verejná autorita ztažka drží priamu autoritu a právo vytvárať požiadavky na aktivity článkov, a v žiadnom prípade ich nemôže pozbaviť fyzickej bytosti. Skutočne, akákoľvek priama snaha o jej podstatu, predstavuje zneužívanie právomoci autority… 32. Teraz, medické experimenty − téma, ktorú tu preberáme − okamžite a priamočiaro ovplyvňuje ľudskú bytosť, či celú, alebo jej množstvo orgánov z ľudského organizmu. No na základe princípu, ktorý sme My zmienili, verejná autorita nemá žiadnu právomoc v tejto sfére. Nemôže ju teda predať na bádajúcich pracovníkov a doktorov.“

Slovensko je úplne bezprávny vojnovo-zločinecký štát, ktorý porušuje Norinberské protokoly (nižšie). Prezidentka Čaputová schválila zákon, ktorým sa má nová (tzv.) „vakcína“ (čo nie je vakcína, ale génova terapia, a stále iba pokusná/experimentálna látka) podávať ľuďom pod nátlakom. Tí, čo schválili tento nový zákon sú v podstate vojnoví zločinci a mali by byť tresne stíhaní medzinárodným tribunálom. Tu je Norimberský kodex (v Češtine), ktorý vojnoví zločinci v Slovenskom parlamente porušili schválením nového aparteidného zákonu:

  1. Dobrovolný souhlas lidské osoby je absolutně nevyhnutelný.
  2. Pokus by měl být takový, aby přinesl plodné výsledky pro dobro společnosti, nebyl zjistitelný jinými metodami nebo studijními prostředky a neměl by být ve své podstatě náhodný a zbytečný.
  3. Pokus by měl být navržen a založen na výsledcích experimentů na zvířatech a na znalosti přirozené historie onemocnění nebo jiného studovaného problému tak, aby očekávané výsledky ospravedlňovaly provádění pokusu.
  4. Pokus by měl být prováděn tak, aby se zabránilo veškerému zbytečnému tělesnému a duševnímu utrpení a zranění.
  5. Neměl by být prováděn žádný pokus, pokud lze předpokládat, že dojde ke smrti nebo poranění. Snad kromě pokusů, kde experimentující lékaři slouží jako pokusné objekty.
  6. Stupeň rizika, které je třeba podstoupit, by nikdy neměl překročit míru určenou humanitárním významem problému, který má být pokusem vyřešen.
  7. Měly by být provedeny vhodné přípravy a zajištěno náležité vybavení na ochranu účastníků pokusu proti sebemenší možnosti zranění, zdravotního postižení nebo smrti.
  8. Pokus by měly provádět pouze vědecky kvalifikované osoby. Měl by být vyžadován nejvyšší stupeň dovedností a péče při všech fázích pokusu u všech účastníků pokusu.
  9. Během pokusu by měl mít účastník možnost pokus ukončit, pokud se dostal do takového tělesného nebo duševního stavu, kdy mu pokračování v pokusu přijde nemožné.
  10. Odpovědný vědec musí být připravený ukončit pokus v kterékoli fázi, má-li, na základě svých nejlepších zkušeností, důvod věřit, že by pokračování v pokusu mohlo mít za následek zranění, postižení nebo smrt pokusného objektu. (Zdroj: wikipedia)

Sme svedkami celosvetového globalistického/komunistického puču, a ide politikom po svete o odstránenie ľudských práv a zavedenie trvalej totality. Podobné veci urobil Macron a B. Johnson. Máte právo si nenehať spraviť na sebe lekársky zákrok, či už sa nechať testovať, alebo si nechať vpichnúť čosi do tela. Práva jednotlivca sú nad právami spoločnosti, keď sa jedná o zdravie daného človeka.

Pápež Pius XII. bol posledný katolícky pápež pred nástupom „úradovania“ nekatolíkov, antipápežov po II. vatikánskom koncile. Pre viac o antipápežoch po II. vatikánskom koncile: pozrite si nasledovný odkaz a články na tej stránke.

Kristián Keller
Tradičný katolík, sedesvakantista

Nové video: Štefan Mordel, Christianitas a takzvaný krst túžby vs. katolícke učenie

15.11.2023

Toto video odhaľuje nie len modernistov, ale aj falošných tradicionalistov, ktorí hlásajú spásu skrze nevedomosť v Ježiša Krista (podvodom označované nimi ako krst túžby). Toto je heréza i modernizmus a odmietanie katolíckej viery! Odporúčam vám pozrieť si video až do konca, kde budete vidieť viacero heretikov, ktorí zastávajú alebo zastávali tento modernizmus. (Medzi [...]

Exorcista Matúš Marcin nie je katolík

16.06.2022

Exorcista Matúš Marcin, zdroj: gloria.tv, Sedevakantistický kanál Matúš Marcin, video s názvom „Matúš Marcin – Zo smrti k životu“, čas 1:18:19 : „…pravoslávni, v tých východných cirkvách – to sú všeobecné; …“ Toto je očividná heréza a nazývanie pravoslávnych siekt všeobecnými Cirkvami. Katolícky znamená i všeobecný. [...]

Svätý Tomáš Akvinský, o nenávisti

20.05.2022

(Svätý Tomáš Akvinský, zdroj: verejne dostupné.) Sv. Tomáš Akvinský, Summa Teologická, II.-II., otázka 34., čl.3: „Článok 3. Že či je nenávisť k niekoho susedovi vždy hriech? Námietka 1. Vyzerá, že nenávisť k niekoho susedovi nie je vždy hriech. Lebo žiaden hriech nie je nariadený alebo radený Bohom, podľa Prísloví 8:8: „Spravodlivé sú všetky [...]

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

kristiankeller

Otec O’Reilly vysvetľuje, že kebyže sa Veľká západná schizma (1378 - 1417) nikdy nestala, katolíci by povedali, že taká situácia je nemožná - t.j. situácia troch súperiacich nárokovateľov na pápežstvo, s nejasnou hlavou po dekády (nazývane i Papežské schizma po Česky); tak ako je tomu i dnes u tých, čo hovoria, že sedevacantná "téza" je nemožná, i keď fakty potvrdzujú, že je pravdivá. Veľká schizma sa stala, a Otec O’Reilly hovorí: že nemáme garantované, že horšie veci, božským prísľubom, sú nieto vylúčene, že sa nestanú. Nie je nič protirečiace si smerom k neporušenosti, s tvrdením, že nemáme pápeža od smrti Pápeža Pia XII. r.1958... (Zdroj výroku: vaticancatholic.com)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 191151x
Priemerná čítanosť článkov: 3034x

Autor blogu